سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
 
تو ان تو
 
 
سخاوت بى خواستن بخشیدن است ، و آنچه به خواهش بخشند یا از شرم است و یا از بیم سخن زشت شنیدن . [نهج البلاغه] 
»» نمونه سوالات دین و زندگی 1 شماره 6

نمونه سوالات دین و زندگی 1 شماره 6


دانلود نمونه سوالات دین و زندگی 1


به ادامه مطلب بروید


ادامه مطلب...

نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( چهارشنبه 89/1/4 :: ساعت 7:12 صبح )


»» نمونه سوالات دین و زندگی 1 شماره 7

نمونه سوالات دین و زندگی 1 شماره 7


دانلود نمونه سوالات دین و زندگی 1


به ادامه مطلب بروید


ادامه مطلب...

نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( چهارشنبه 89/1/4 :: ساعت 7:12 صبح )


»» نمونه سوالات دین و زندگی 1 شماره 5

نمونه سوالات دین و زندگی 1 شماره 5


دانلود نمونه سوالات دین و زندگی 1


به ادامه مطلب بروید


ادامه مطلب...

نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( چهارشنبه 89/1/4 :: ساعت 7:12 صبح )


»» مغز انسان به یک ردیاب ماهواره‌ای مجهز است

دانشمند‌ان می‌گویند مغز انسان برای نشان دادن فضا از یک شبکه استفاده می‌کند.

ایسنا نوشت:

 سلول‌های شبکه‌یی که مانند یک نقشه فضایی در مغز عمل می‌کنند، برای اولین بار در مغز انسان شناسایی شده‌اند. این شبکه توسط دانشمند‌ان دانشگاه کالج لندن کشف شده که به تشریح چگونگی توانایی انسان در خلق نقشه‌های داخلی از فضاهای جدید کمک می‌کند.

در این پژوهش از سیستم تصویربرداری مغزی و تکنیک‌های واقعی ــ مجازی استفاده شده تا سلول‌های شبکه‌یی در مغز انسان شناسایی شوند. این نورون‌های خاص احتمالا در شکل گیری حافظه فضایی نقش دارند و پیش از این در مغز موش‌ها شناسایی شده بود، اما تاکنون شواهد علمی مبنی بر وجود آنها در مغز انسان وجود نداشت.

سلول‌های شبکه‌یی که درست مثل داشتن یک ماهواره ردیاب در مغز است نشان می‌دهند که یک موجود در فضای اطراف خود در کجا قرار دارد.

اولین بار این سلول‌ها در یک آزمایشگاه نروژی در سال 2005 شناسایی شد. به گفته محققان، سلول‌های شبکه‌یی می‌توانند به ما کمک کنند که مسیر خود را به سمت یک موقعیت صحیح و همچنین راه خود را در محیط اطرافمان پیدا کنیم.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( چهارشنبه 89/1/4 :: ساعت 7:12 صبح )

»» تعیین عوامل و بازیگران اصلی RFID در کشور

تکنولوژی شناسایی مبتنی بر امواج رادیویی(RFID)  روشی برای شناسایی خودکار است که با استفاده از تجهیزات RFID به نام تگ یاترانسپوندر اطلاعات را بدون تماس فیزیکی ذخیره یا بازیابی می¬کند. مزیت بزرگ تکنولوژی RFID بر دیگر تکنولوژی¬ها، این است که برای قرائت تگ¬های RFID نیاز به قرار دادن دقیق آنها در کنار قرائت‌گر نیست. کاربرد فناوری RFID بسرعت در حال گسترش بوده و همزمان میزان و نرخ شکستهای بوجود آمده نیز قابل توجه می باشد. برخلاف موفقیت های عمده اقتصادی ناشی از بکارگیری این فناوری درغرب، بسیاری از شرکتهای ناموفق در پیاده سازی این فناوری، درکشورهای توسعه نیافته و شرکتهای متعلق به آنها بوده‌اند. براساس بررسی‌های صورت گرفته عمده این عدم موفقیت ها ناشی از شیوه مدیریت و بکار گیری روشهای سنتی هنگام مواجهه با فناوری های نو می باشد. مهمترین کاربرد فناوری RFID در زنجیره تأمین کالا، سیستم‌های شناسایی و ردیابی و مدیریت اسناد می‌باشد. جهت تهیه نقشه راه توسعه RFID نیاز است که چهار مرحله اصلی انجام پذیرد:
• فاز اول: مطالعات ابتدایی (بررسی وضعیت موجود فناوری اطلاعات در حوزه مورد نظر)
• فاز دوم: ارائه طرح تفصیلی (نرم‌افزاری، سخت‌افزاری و زیرساخت‌های موردنیاز)
• فاز سوم: ارزیابی، انتخاب، خرید و نصب نرم‌افزار و سخت‌افزار موردنیاز
• فاز چهارم: پیاده‌سازی، یکپارچه‌سازی، تست،  راه‌اندازی و آموزش
برای به کارگیری فناوری RFID قبل از پیاده‌سازی در سازمان، باید به عوامل زیر توجه بسیاری شود:
الف) عوامل فناوری که عبارتند از: 1- هزینه پیاده سازی این فناوری با توجه به سخت‌افزار و نرم‌افزارهای مورد نیاز آن. 2-درک ارزش یا سودمندی : انتظار سود از فناوری RFID که به نوعی در دو قسمت سرشکن شده‌است : الف) کاهش هزینه (کاهش هزینه نیروی انسانی، کاهش هزینه صورت اموال، فرایند اتوماسیون و...) ب) ارزش افزوده(افزایش درآمد، خشنودی مشتری و ...). با توجه به اینکه بعضی از این سودمندیها به صورت کیفی هستند و وجود فیزیکی ندارند، سازمانها درک درستی از ارزش و سودآوری حاصل شده ندارند. 3- پیچیدگی : بحث پیچیدگی فناوری که می‌تواند متأثر از پیچیدگی اجرای فناوری و یا خود فناوری باشد.
ب) عوامل سازمان که عبارتند از : 1- حمایت مدیریت / توانایی : بررسیها نشان می‌دهد، میزان حمایت مدیریت از فناوری، به درجه موفقیت اجرای آن برمی‌گردد.  به این معنی که نگرش مدیران به صورت یک فرد مانع و یا به صورت یک فرد مشوق برای اجرای پروژه دسته‌بندی شود. 2- فرهنگ سازمانی : شامل فرهنگ کارکنان، فرهنگ مدیریت و فرهنگ مشتری است. در یک سازمان ممکن است تمایل کمتری برای تغییرات وجود داشته باشد. بنابراین مدیریت سخت‌گیرانه و نبود روابط دوستانه میان همکاران، ممکن است مانع بزرگی برای پذیرش فناوری ‌باشد. 3- آمادگی سازمان : آمادگی سازمان مهمترین عامل برای پذیرش RFID است. سازمانی که نوآوری لجستیکی در آن دیده می‌شود، معمولاً تمایل زیادی برای پذیرش این فناوری دارد. 4-  اندازة سازمان: معمولاً سازمانهای بزرگ با ظرفیت کاری بالا به دنبال فناوری‌های جدید و گسترش کار خود هستند.
ج) عوامل انسانی (کارکنان) که عبارتند از: 1- مقاومت در برابر تغییرات / نگرش: شاید بزرگترین مانع برای اجرای (پیاده‌سازی) فناوری جدید، کارکنان باشند که ترس از تغییرات دارند. 2-مهارت / آموزش : خصوصیات کارکنان یا همان مهارت یا تجربه کارکنان می‌باشد، عامل مهمی برای سازمان است، زیرا مهارت بالا به عنوان منبع فناوری اطلاعات یک شرکت یاد می‌شود و زیر ساختار تشکیل دهنده این مهارتها یعنی آموزش در پذیرش این فناوری تأثیر می‌گذارد.
د) عوامل محیطی که عبارتند از :1-سیاست سازمان : اگر نگرش محیط داخلی سازمان به سوی افزایش ارزش (کارایی) و یا کیفیت خدمات باشد، این عوامل می‌تواند به طور غیر مستقیم به عنوان یک عامل توانمندساز برای پذیرش این فناوری به کار رود. به این ترتیب این فناوری می تواند به وسیله کاهش هزینه‌ها یا با افزایش کیفیت، ارزش افزوده ایجاد کند. پس شرایط محیطی می‌تواند برروی پذیرش نقش مهمی داشته باشد.
_ زیر ساخت : سازمانها نیازمند توجه به زیر ساختهای موجود در پذیرش فناوری هستند. زیرساخت سخت نمی‌تواند به طور سریع با سایر سیستم‌ها هماهنگ شود و به نوعی مانع بزرگی در پذیرش می‌شود.  
ه) عوامل شرایط تقاضا که عبارتند از:1- نیاز مشتری : فناوری سازمان بایستی عملکرد این فرایند را بپذیرد که چگونه بایستی با هدف خواسته‌های مشتری منطبق شود.2- استانداردها : استانداردهای مختلفی از قبیل ISO / IEC, ANSI, EPC, … برای سخت‌افزار و نرم‌افزار و مدیریت داده‌ها وجود دارد؛ لازم است دقت شود که از کدامیک از این استانداردها باید استفاده نمود.
و) عوامل شرکتهای‌ حامی و وابسته :1- ساختار یکپارچه شرکتها : ساختار حمایت شرکتها در زنجیره تأمین سازمانها، می‌تواند بر پذیرش این فناوری تأثیر بگذارد. شدت مبادله اطلاعات داخل این شرکتها می‌تواند پذیرش این فناوری را ترغیب کند. به طور کلی، داشتن بانک اطلاعات قوی و تقاضای زنجیره تأمین، بزرگترین عامل بالقوه برای پذیرش RFID در سازمانها است.
اگر به این عوامل به خوبی دقت شود، امکان رشد و نمو و پیشرفت  فراهم میشود. اینها حوزه‌هائی هستند که نیازمند توجه و مراقبت مستمر و خاص از سوی مدیریت می‌باشند. بر اساس تجارب مربوط به دهه گذشته، در پیاده سازی موفق سیستمهای اطلاعاتی مبتنی بر RFID ، شناخت دقیق و توجه به عوامل کلیدی موفقیت بسیار تاثیرگذار بوده است و لزوم توجه به شناخت و بکارگیری عوامل کلیدی موفقیت را نشان می دهد.
در نهایت برای پیاده سازی سیستم جامعی برای پیاده‌سازی این فناوری، باید تحلیلی بر روی امکان انجام پروژه و موارد مورد توجه در پیاده سازی چنین سیستمی را در نظر گرفت. چالش هائی وجود دارند که مانع گسترش RFID می شوند ؛از عمده ترین آنها می توان به چالش های فناوری، استاندارد، مالکیت های معنوی، هزینه، زیر ساخت و نرخ برگشت سرمایه و نحوه تبدیل سیستم های بارکد به RFID اشاره نمود.


پریسا یعقوبی
پژوهشگر موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( چهارشنبه 89/1/4 :: ساعت 7:12 صبح )

»» نمونه سوالات فیزیک 1

نمونه سوالات فیزیک 1
مجموعه فرمولهای فیزیک 1


به ادامه مطلب بروید


ادامه مطلب...

نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( چهارشنبه 89/1/4 :: ساعت 7:12 صبح )


»» نمونه سوالات فیزیک 1

نمونه سوالات فیزیک 1


دانلود نمونه سوالات فیزیک 1


به ادامه مطلب بروید


ادامه مطلب...

نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( چهارشنبه 89/1/4 :: ساعت 7:12 صبح )


»» مایکروسافت، بارکد را دوباره اختراع کرد

بزرگترین شرکت نرم افزارنویسی جهان قصد دارد با استفاده از اسکنر های دیجیتال، روش جدیدی برای تولید بارکد های آینده ابداع کند. مدیران مایکروسافت معتقدند این بارکدهای رنگی از ظرفیت و توان بیشتری برخوردارند


کد خبر : 03379 تاریخ انتشار : 16 بهمن 1388


بارکد

آیا CueCat را به یاد می‌آورید، همان بارکدخوانی که قرار بود خوانندگان مجلات و روزنامه‌ها را با اسناد دیجیتال پیوند دهد.

 

درست است که CueCat رفته رفته به فراموشی سپرده شده، اما ظاهرا مایکروسافت قرار است کار مشابهی را انجام دهد، چرا که تصور می‌کند این ایده که با استفاده از اسکنرهای دیجیتال اسناد چاپ شده را به محتوای آنلاین تبدیل کنیم، منطقی و قابل اجرا است.

 

به گزارش سی.نت، شما می‌توانید برچسب‌های مایکروسافت را مانند cuecat 2.0 تصور کنید که در این زمان احتیاج به تجهیزات خاصی ندارد. به جای آن برچسب‌ها، مایکروسافت از یک دوربین تلفن همراه برای اسکن کردن بارکد استفاده می‌کند و سپس، محتوای دیجیتال روی تلفن همراه نمایش داده می‌شود.

 

در طول سال گذشته برچسب‌های مایکروسافت روی جلد مجلات و روزنامه‌ها ظاهر شده‌اند. این برچسب‌ها هم‌چنین می‌توانند روی کارت‌های تجاری ، محصولات و حتی روی علائم خارج از خانه نیز ظاهر شوند.

 

مارجا کوپمانس، مدیر بازاریابی واحد start-up accelerator مایکروسافت در این باره گفت: "این برچسب‌ها ابرلینک‌های دنیای فیزیکی به حساب می‌آیند".

 

برچسب‌ها می‌توانند هرچیزی را از یک صفحه وب به یک بروشور آنلاین یا یک کارت تجاری الکترونیکی ارتباط دهند. برای مثال، مجله Golf Digest از این برچسب‌ها استفاده می‌کند تا مستقیما به ویدیوهای یوتیوب مرتبط شود و مستقیما توسط گوشی‌های هوشمندی چون آی‌فون مشاهده شوند.

 

این روش به مجلات امکان می‌دهد نه تنها مطالب خود را بنویسند، بلکه بتوانند ویدیوهای آموزشی را نیز نشریات خود بگنجانند.

 

برای خواندن این برچسب‌ها، کاربر کافی است یک نرم‌افزار کوچک را روی تلفن همراه خود دانلود کند. مایکروسافت نیز تلاش کرده است دسته گسترده‌ای از تلفن‌های همراه را پشتیبانی کند؛ از تلفن‌های جاوایی گرفته تا گوشی‌های هوشمند مانند ابزارهای ویندوزموبایل ، بلک‌بری و حتی آی‌فون.

بارکد2

استفاده از این برچسب‌ها چند سال پیش در آزمایشگاه‌های مایکروسافت آغاز شد و اکنون به یک واحد شروع منتقل شده تا به یکی از جدیدترین محصولات تجاری این شرکت تبدیل شود. از آن‌جا که شرکت‌ها و ناشران خودشان می‌توانند برچسب‌های خود را نصب و راه‌اندازی کنند، گروه برچسب‌گذاری مایکروسافت به طور باورنکردنی کوچک است.

 

کوپمانس در حین یک مصاحبه در این باره گفت: "با وجود آن‌که منابع زیادی برای استفاده فروشنده‌ها از استفاده از برچسب‌ها اختصاص داده شده، مایکروسافت این فناوری را رایگان در دسترس همگان قرار داده و مردم را تشویق می‌کند از این فناوری استفاده کنند. البته جنبه منفی این موضوع آن است که به این ترتیب مایکروسافت نمی‌داند چه کسی و چگونه از این برچسب‌ها استفاده می‌کند".

 

مدل تجاری آن نیز تا حدی ناواضح است .مایکروسافت هیچ هزینه‌ای از خوانندگان یا شرکت‌هایی که می‌خواهند این برچسب‌ها را تولید کنند، نمی‌گیرد.

 

کوپمانس گفت: " شما فقط به 50 درصد از این پروژه نگاه می‌کنید. این برچسب‌ها در هر زمینه‌ای، از مجله‌ها گرفته تا نشریات زرد ایتالیایی در ایستگاه‌های تراموای ایتالیا مورد استفاده قرار گرفته‌اند. ما معتقدیم سرویس پایه‌ای که هم‌اکنون ارائه می‌دهیم، رایگان خواهد بود، البته مایکروسافت ممکن است برای بعضی از سرویس‌های پیشرفته‌تر از کاربرانش هزینه دریافت کند".



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( چهارشنبه 89/1/4 :: ساعت 7:12 صبح )

»» نمونه سوالات فیزیک 1

نمونه سوالات فیزیک 1


دانلود نمونه سوالات فیزیک 1


به ادامه مطلب بروید


ادامه مطلب...

نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( چهارشنبه 89/1/4 :: ساعت 7:12 صبح )


»» امنیت در پارس جنوبی با تکنولوژی RFID

گروه پیشگامان کویر یزد با نصب سیستم های امنیتی مبتنی بر تکنولوژی RFID در شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی برای اولین بار در ایران با استفاده از چنین فناوری نوینی مدیریت امنیتی این مجتمع بزرگ را بر عهده گرفت.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه یزد، امیر حاتمی نسب قائم مقام شرکت پیشگامان عصر ارتباطات به عنوان مجری اجرای این طرح، اظهار نمود: از سال گذشته مذاکرات با مسئولان شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی در خصوص اجرای این طرح آغاز شد که پس از جلسات و بازدیدهای مکرر بین مسئولین و کارشناسان گروه پیشگامان کویر با مقامات و کارشناسان شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی سرانجام این مذاکرات نهایی شد و هم اکنون علاوه بر اجرای این طرح در برخی فازهای مجتمع، طرح آن نیز برای اجرای نهایی در تمام مجتمع در حال تدوین است.

وی در خصوص جزییات این طرح نیز گفت: در حال حاضر با تکنولوژی نوین RFID که متاسفانه در کشور همچنان مهجور مانده است، برخی قسمت های امنیتی فازهای یک، دو و سه مجتمع گاز پارس جنوبی به صورت پایلوت تحت پوشش قرار گرفته است.

حاتمی نسب افزود: در فاز یک مجتمع، کنترل ورود خروج افراد در ساختمان اداری و مدیریت با تحت پوشش قراردادن بیش از یکصد نفر از پرسنل در حال انجام است که علاوه بر ورود و خروج مباحث استفاده از بخش های مختلف مجتمع توسط کارت های صادر شده RFID مدیریت می شود.

وی راجع به روند اجرای این طرح در فاز دوم شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، گفت: در این فاز با توجه به پایلوت بودن طرح، مدیریت امنیت ورود و خروج اتومبیل ها مد نظر قرار گرفته است. بدین معنی که در گذشته هرگونه ورود خروج از گیت های بازرسی در صورتی که مراجعه کننده کارت شناسایی داشت منوط به فعالیت همزمان دو نفر پرسنل و انجام تشریفات خاص بود و مدت زمان 5 دقیقه ای نیز صرف شناسایی و تطبیق مدارک می شد، ولی با نصب فناوری RFID این زمان به کمتر از یک دقیقه کاهش یافته و عملیات شناسایی، پردازش اطلاعات و امور ثبت عبور و مرور و سرانجام اجازه انجام عملیات بدون حضور نیروی انسانی نیز با درصد بالای امنیت قابل اجراست.

قائم مقام شرکت پیشگامان عصر ارتباطات اضافه کرد: در این طرح بیش از 160 دستگاه اتومبیل مجتمع به تگ های RFID مجهز شده اند که به محض ورود به منطقه ورودی مجتمع توسط امواج الکترونیکی شناسایی و با تطبیق هویت افراد اجازه ورود و خروج توسط سیستم داده می شود.

 وی در خصوص طرح امکان سنجی فاز یک مجتمع اذعان نمود: در این طرح کلیه بایدها و نبایدها، جزییات، شرایط و نحوه اجرای سیستم RFID در فاز یک، مورد بررسی دقیق کارشناسان فنی شرکت قرار خواهد گرفت و نحوه استقرار کامل سیستم های هوشمند به صورت یک طرح جامع جهت اخذ تصمیم نهایی به مدیران مجتمع ارائه می گردد که در صورت تایید، طرح به مناقصه گذاشته خواهد شد. حاتمی نسب خاطر نشان کرد: در تهیه طرح امکان سنجی فاز یک از کارشناس فنی خارجی نیز استفاده می شود.

وی با تاکید بر این که چنین طرحی برای اولین بار در کشور در پالایشگاه ها اجرا می شود، گفت: اجرای چنین طرحی از لحاظ حجم کاری و وسعت عملیات برای نخسیتن بار در کشور صورت می گیرد و نکته مهم این است که مجتمع پارس جنوبی برای نخستین بار یک مجموعه ایرانی را در رقابت با رقبای اروپایی انتخاب کرده است.

قائم مقام شرکت پیشگامان عصر ارتباطات در پایان ابراز امیدواری کرد: سازمانهای دیگر نیز به شرکت های ایرانی اعتماد داشته باشند چرا که در برخی موارد عملکرد متخصصان ایرانی از رقبای خارجی در سطح بالاتری قرار دارد.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( چهارشنبه 89/1/4 :: ساعت 7:12 صبح )

<   <<   51   52   53   54   55   >>   >
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

روان شناسی چت و کاربران چت روم ها
گرایش جوانان به چت
مد گرایی جوانان ،به روز بودن، خودنمایی
برخی جرائم تلفن همراه ، اس ام اس ، بلوتوث و وسایل شنود
نگاهی به علل افزایش آسیب‌های اجتماعی میان نوجوانان
آسیب شناسی و روان شناسی چت و کاربران چت روم ها
فرار تکنولوژیک دانش آموزان از چنگ تعلیم و تربیت ، خطرات منزوی و
اعتیاد ‌از‌ نوعی ‌دیگر ، آسیب شناسی موبایل
آسیب های روانی اینترنت
توصیه هایی مفید به والدین جهت استفاده احتمالی فرزندانشان از اینت
آسیب های روانی اینترنت
علل چت
شبکه فارسی‌وان ؛ استحکام خانواده را تهدید می‌کند
قسمت اول اعتیاد سایبری ,اعتیاد نوظهور بدون دارو"(قسمت اول)
ازدواج اینترنتی
[همه عناوین(4080)][عناوین آرشیوشده]


مجموعه[29] . کتاب[29] . مهندسی[19] . آموزش[19] . سریال[18] . فارسی[18] . ساعت[16] . لکترون[16] . طرح[15] . نرم[13] . فزار[12] . اسپرت[12] . نسخه[10] . کامل[10] . هندبوک[9] . لکترونیکی[9] . v[9] . Pro[8] . جزوه[8] . دستبند[8] . رشته[8] . نرم افزار[8] . مردانه[8] . کارتون[8] . کتابخانه[7] . همراه[7] . ورانوس[7] . طراحی[7] . کتاب[7] . زبان[7] . حسابداری[6] . پذیرش[6] . تحصیلی[6] . D&G[6] . dunlex[6] . led[6] . سنگ[6] . سیستم[6] . مدیریت[6] . مقاله[6] . ساخت[5] . کامل[5] . ماشین[5] . DVD[5] . Engineering[5] . quartz[5] . آموزشی[5] . تولید[5] . بی[5] . برق[5] . چند[5] . دیجیتال[5] . دوبله[4] . دایره[4] . دستبندی[4] . دوم[4] . دی[4] . راهنمای[4] . چک[4] . حل[4] . خوش[4] . دار[4] . بزرگ[4] . برنامه[4] . بورس[4] . پرورش[4] . پروژه[4] . پزشکی[4] . پیام[4] . بیش[4] . جامع[4] . جهان[4] . چاپ[4] . آماده[4] . for[4] . Flash[4] . مارکدار[4] . گل[4] . کتابخانه[4] . قدرتمند[4] . فایل[4] . فسانه[4] . زمین[4] . صندوق[4] . مجله[4] . مکان[4] . نگلیسی[4] . نور[4] . نگین[4] . کتابهای[4] . ویندوز[3] . وتحقیق[3] . ویرایش[3] . ی[3] . یران[3] . نویسی[3] . هزار[3] . ناطق[3] . نقره[3] . نفیس[3] . نگار[3] . مجلات[3] . مستند[3] . مشهور[3] . میوه[3] . صنایع[3] . صطلاحات[3] . صل[3] . صوتی[3] . صیقل[3] . سازی[3] . زنانه[3] . ستیل[3] . سخنرانی[3] . سوالات[3] . سوپراسکوپ[3] . فرار[3] . فرهنگ[3] . قرض[3] . کتابهای[3] . کتب[3] . قلب[3] . کشور[3] . گنجینه[3] . لحسنه[3] . لمعارف[3] . لمسائل[3] . Medical[3] . Enterprise[3] . Dictionary[3] . collection[3] . Converter[3] . اسکریپت[3] . of[3] . Plus[3] . جلد[3] . تحصیل[3] . تصویری[3] . بزار[3] . بزرگترین[3] . برای[3] . داستانهای[3] . دانشگاه[3] . خانه[3] . حلقه[3] . خارج[3] . حذف[3] . ربات[3] . ریاضیات[3] . رمان[3] . دکتر[3] . دیجیتالی[2] . دایناسورها[2] . دبیات[2] . دبیرخانه[2] . دختری[2] . خورده[2] . ریاضی[2] . روز[2] . روایت[2] . حرفه[2] . خارجی[2] . چگونه[2] . جزوات[2] . چین[2] . چرم[2] . خطی[2] . خود[2] . خودتان[2] . دانشنامه[2] . دانلود[2] . دراز[2] . باک[2] . ببر[2] . بچه[2] . بخش[2] . بر[2] . برابر[2] . برادر[2] . بزنگاه[2] . پیشرفته[2] . پشتیبان[2] . پابند[2] . تذهیب[2] . ترفند[2] . ترین[2] . Firewall[2] . تخصصی[2] . پک[2] . پکیج[2] . تالیف[2] . تام[2] . توسط[2] . جری[2] . جانورشناسی[2] . ثبت[2] . تمام[2] . Professional[2] . Server[2] . Studio[2] . the[2] . to[2] . walar[2] . Outpost[2] . Pack[2] . Persian[2] . Photoshop CS4 Me فتوشاپ Photoshop، یک پردازشگر گرافیکی است که[2] . بابا[2] . آلات[2] . آلپ[2] . XII[2] . آزمون[2] . c[2] . book[2] . Build[2] . CD[2] . Backup[2] . ASM[2] . Auto[2] . Best[2] . Black's[2] . ebook[2] . Edition[2] . graphic[2] . NET[2] . Microsoft[2] . Encarta[2] . mathematics[2] . لکتر[2] . لنگ[2] . گیری[2] . گربه[2] . کسل[2] . متحانی[2] . ماجراهای[2] . متن[2] . محاسبات[2] . قهوه[2] . قسمت[2] . کارگاهی[2] . کریم[2] . قرآن[2] . قدرت[2] . فیلم[2] . فوتبالیستها[2] . فوتوشاپ[2] . فلزات[2] . سوپراسکوپ[2] . سفر[2] . سرخ[2] . شاره[2] . شامل[2] . زندان[2] . ساز[2] . زنان[2] . سایت[2] . سبز[2] . ستاد[2] . ستاندارد[2] . ستانداردهای[2] . ستثنایی[2] . صورت[2] . صورتی[2] . طلاعات[2] . طلاعاتی[2] . طنز[2] . عنوان[2] . علوی[2] . علی[2] . عمران[2] . عملی[2] . عملیات[2] . صفر[2] . صدای[2] . صنعت[2] . شیمی[2] . سیاره[2] . صد[2] . سیستمهای[2] . سی[2] . شماره[2] . مفاهیم[2] . مقالات[2] . مکانیک[2] . موزش[2] . موش[2] . ممنوعه[2] . منبع[2] . مواد[2] . مخصوص[2] . مدار[2] . نقاط[2] . نقش[2] . نحوه[2] . نفر[2] . نبارداری[2] . هندبوکهای[2] . نیروگاه[2] . یک[2] . کارآفرینی[2] .
 

>> بازدید امروز: 169
>> بازدید دیروز: 295
>> مجموع بازدیدها: 857369
» درباره من «

تو ان تو

.::مرجع کد آهنگ::.

.::دریافت کد موزیک::.



» پیوندهای روزانه «

خاوران
بازیهای آنلاین جذاب و اکشن و مهیج و تست های هوش
مهشاپ
مارکت ماه
فروشگاه بزرگ هالیوود
[آرشیو(5)]

» آرشیو مطالب «
شهریور 89
مرداد 89
خرداد 89
فروردین 89

» لوگوی وبلاگ «


» لینک دوستان «
عاشق آسمونی
منتظر ظهور
هادرباد شناسی (روستایی در شرق شهرستان بیرجند) HADERBAD SHENASI
مشاور
آقاشیر
.: شهر عشق :.
جهاد ادامه دارد...
پرنسس زیبایی
دوستی و دوست یابی
من الغریب الی الحبیب
تاریخ مصرف یا بهتره بگم تاریخ بی مصرف
مجموعه بیانات رهبر معظم
جکستان ، عکاسخانه ، نرم افزار سرا
کامپیوتر و لوازم جانبی و نرم افزار آموزش
عمو همه چی دان
فتو بلاگ
پرسش مهر
تنهاترین عاشق
روانشناسی
رویابین
کیمیا
طلبه های ونوسی
* روان شناسی ** ** psycology *
تبادل نظر
وای ندیدید شما ا!!!!!!!

مجموعه مقالات رایانه MOGHALAT COMPUTER
روستای چاهک
راه و راهنما
عدالت جویان نسل بیدار
Sense Of Tune
مقالات روان شناسی
کودکان استثنایی
جدیدترین یوزر پسورد آنتی ویروس nod32- Kaspersky - Avira
یوزر آنتی ویروس و مسابقات تبیان و راسخون و قرآنی
متالورژی_دانلود فایل برای دانشجویان (rikhtegari.com)
خورجین عشق
شناختی
روان شناسی کودکان استثنایی
مهدویت
یا غیاث المستغیثین - روز های آبی من
MOHAMMAD
مذهب عشق
اتیسم
یادداشت های من
Ali reza khosravi
کتابخانه دیجیتال روانشناسی
جنبش قطره سرگشته
وباگی خالی از خنده
کتاب الکترونیکی
عکس.sms اس ام اس.دانلود عکس و آهنگ ساسی
روان شناسی
آپدیت جدیدترین یوزر پسورد آنتی ویروس nod32
یک هدف مشخص
فاصله ی گرگ شدن
پرسش مهر ... پیشرفت ،راه‌های پیشرفت و موانع پیشرفت چیست ؟
دربه در غزل فروش
...محض یار مهربانم
جاذبه
گالری بهترین فیلم، کارتون، سریال، موسیقی
ببین قشنگه؟
طوفان در پرانتز
پرنسس خشگله عکس دانلود نرم افزار و بازی narmafzar gam aks
پرسش مهر 10
خدمات اینترنتی و حراج نرم افزار
نرم افزارهای تخصصی و موبایل و نرم افزارهای آموزشی تخصصی و موبایل
لوازم آرایشی و بهداشتی و ادکلن
پارس دانلود
ایران دانلود - دانلود نرم افزار - ویروس یاب
گالری دستبند، انگشتر، گردنبند، سرویس، گوشواره
گالری بهترین نرم افزارهای سیستم عامل، طراحی گرافیک، برنامه نویسی
گالری بهترین بازیها و سرگرمیهای حادثه ای و فکری
گالری نرم افزارهای مکانیک، برق، الکترونیک، شیمی، معماری، عمران
گالری آموزش زبان های انگلیسی آلمانی فرانسوی عربی اسپانیایی
گالری نرم افزار آموزشی درسی، دانشگاهی، کامپیوتر، فنی مهندسی،کودک
چهارراه
بهترین لوازم منزل،خودرو،کامپیوتر، موبایل و کیتهای الکترونیکی
گالری بهترین نرم افزارهای کاربردی مکانیک، برق، الکترونیک، شیمی
جکستان . عکاسخانه
گالری بهترین نرم افزارهای موبایل برای ایرانیان
گالری بهترین نرم افزار آموزش زبان های انگلیسی
w x y z * دبلیو ایکس وای ضد * کد
بانک مقالات روانشناسی
پایگاه عکس و پیامک و دانلود بازی و نرم افزار
فروشگاه کتب روانشناسی، اسلامی، ایران شناسی وسیستم عامل
لوازم خانگی و اثاثیه منزل و لوازم آشپزی
فروشگاه نرم افزارهای گرافیکی و سرگرمی و بازی
نرم افزارهای میکس مونتاژ و آموزشی میکس مونتاژ
پوشاک & تی شرت دخترانه پسرانه استین کوتاه و بلند & ژاکت
هتل دانلود
سکوت نیمه شب
کوچک های بزرگ
دهکده مجازی ...
دختر غریب
دانلود سانسور نشده های سریال افسانه جومونگ
پرسش مهر . ...... چگونه خدمتگذار خوبی باشیم
عکاسخانه
عکس های توپ گلها همه آفتاب گردانند
جک جک جکستان
متفاوت
یاداشت های یک مادر
MANIFESTER
فرهنگی هنری، عکس، مدل لباس، مانتو، ژاکت، سارافون دخترانه و زنانه
شادی(زمزمه های دلتنگی)
دل ها تنها به یاد خدا آرام می گیرد
!!!نگاتیو

» صفحات اختصاصی «

» لوگوی لینک دوستان «
















































































» طراح قالب «