هویت جوانان ما
تبلیغات ماهواره و اینترنت از مهمترین عواملی هستند که برخی از جوانان امروز را به سوی کاستی ارتباط و بیهویتی میکشاند و آنها را از برنامهریزی و هدفمند بودن برای آینده بازمیدارد و باعث میشود تا بیشتر دنبال ظواهر زندگی باشد. والدین به علت مشکلات اقتصادی کمتر فرصت صحبت و مشورت با فرزند خود را دارند و برای جلب وی سعی میکنند خواستههای مادی او را تامین نمایند. به طور مثال جوان امروز شیوه پسانداز کردن از پول توجیبی را نیاموخته و هر چه خواسته سریع به آن دسترسی پیدا کرده است.
هرگاه چیزی خواسته از سوی والدین بدون قید و شرط در اختیار او قرار گرفته است، خرج او بیشتر در زمینه تنقلات و دوستان و اشیای زینتی مصرف میشود. در خانوادههای از هم گسیخته که والدین با هم زندگی نمیکنند اغلب طرف مقابل که از فرزند خود دور است برای جلب محبت وی امتیازات بیشتری به فرزند میدهد که این امر زمینه بسیاری از بزهها را فراهم میکند. در فرهنگ ایران کمتر اعضای خانواده جلسات هفتگی را تشکیل میدهند تا در آن مشکلات و راهحلهای مختلف را مورد بررسی قرار دهند تا مسوولیتپذیری و قدرت حل مساله و اعتماد به نفس و قدرت نه گفتن به مسائلی که مخالفت با ارزشهای خانواده و فرهنگ ما است را در فرزندان خود پرورش و رشد دهند. جوان امروز برخی از کمبودهای خود را در خیابانها و از طریق ارتباط ناسالم برآورده میکنند که بعضا ارتباط با جنس متفاوت میباشد. مدت این دوستیها بسیار اندک است و برای جلوگیری از افسردگی خود دیگری را جایگزین مینمایند. این دوستی به صورت عادی درمیآید و این امر برای جامعه ما بسیار خطرناک است و باعث گسستگی در فرآیند تشکیل خانواده خواهد شد و از این روست که برخی از ازدواجها بسیار ناپایدار و زودگذر است.
بعضا جوان به خاطر پذیرش در گروههای همسالان و جلب توجه بیشتر هر روز خود را به شکلها و مدلهای متفاوت و عجیب پیرایش میکند که با هنجار جامعه ما همخوانی ندارد. در بسیاری ازموارد احساس وی نسبت به بزرگتران و نزدیکان و معلمان حالت طلبکارانه است و از دروغ دلیلتراشی زیاد استفاده مینماید.
ساختار کلمات محاورهای خاص و اصطلاحات مخصوص دارد که در زبان والدین یافت نمیشود. مادران آنها اغلب انفعالی و ضعیف عمل میکنند و در مقابل فرزند خود احساس ناتوانی و درماندگی میکنند و جوانان هم از این گونه مادران بیشتر سوءاستفاده میکنند.
در دوران تحصیل به علت محرکهای اجتماعی انگیزه، تمرکز و دقت وی کاهش مییابد و باعث افت تحصیلی میگردد در حالی که ساعتها با موبایل و کامپیوتر خود سرگرم است و احساس خستگی نمیکند.
به نظر روانکاوان 5 سال اولیه زندگی کودک شالوده تربیتی سالهای بزرگسالی را میسازد اگر در سالهای اولیه کودک حمایتهای لازم را از خانواده خود دریافت نماید. محرکهای محیطی در زمان نوجوانی کمرنگتر میشود و اثرات آن کمتر و این دوران نوجوانی و جوانی را به سلامت سپری میکنند. به هر حال جوان امروز به هزار و یک دلیل و در معرض مشکل درونی از خود و دیگران و هویت خود قرار دارد که بهتر است ما در ارتباط خود با آنها یک بازنگری جدی داشته باشیم.
.::مرجع کد آهنگ::.
.::دریافت کد موزیک::.